Enzimă pentru descompunere pectine, Lallzyme HC 10 g

Enzimă pentru descompunere pectine, Lallzyme HC 10 gEnzimă pentru descompunere pectine, Lallzyme HC 10 g
  • Enzimă pentru descompunere pectine, Lallzyme HC 10 g
  • Enzimă pentru descompunere pectine, Lallzyme HC 10 g

Enzimă pentru descompunere pectine, Lallzyme HC 10 g. Folosit pentru borhot de struguri și fructe.

KertimagMarca: Kertimag

Disponibil.
35Lei / buc.
Include TVA
Cod produs: enz-pect-hc-10g
Greutate brută: 0.01 kg

Detalii produs

Enzimă pentru descompunerea pectinelor, utilizată în procesarea borhoturilor de fructe și a strugurilor albi și roșii.

Lallzyme HC îmbunătățește presarea strugurilor și reduce brunificarea fructelor, diminuând astfel necesitatea adăugării de acid sulfuric. La vinurile roșii intensifică culoarea, asigură o limpezire mai bună, crește capacitatea de filtrare și scoate în evidență caracteristicile specifice soiurilor. În cazul borhoturilor, sporește eficiența procesului de fermentare și ușurează prelucrarea acestora.

Mod de utilizare

Dizolvați 1 g de enzimă în 1 dl de apă caldă (15-25 °C), amestecați bine, apoi adăugați compoziția la borhot/must și omogenizați. Enzima devine activă la temperaturi peste 8 °C, iar timpul de acțiune este de 30-60 de minute.

Dozare

  • Pentru struguri albi: 1-3 g/100 kg, în funcție de conținutul de pectină.
  • Pentru struguri roșii: 2-3 g/100 kg.
  • Pentru borhoturi de fructe: 1-3 g/100 kg.

Recenzii produs

Acest produs încă nu are recenzii...

Fiți primul care trimite o recenzie!


Dați click pe o stea pentru a începe scrierea recenziei.