Enzimă pectolitică, 100 ml

Enzimă pectolitică, 100 ml

Enzimă pentru descompunerea pectinelor, 100 ml.

Disponibil.
80Lei / buc.
Include TVA
Cod produs: enz-pect-100ml
Greutate brută: 210 g

Detalii produs

Potrivit pentru îmbunătățirea semnificativă a vinului, sau a borhotului – enzima pectică distruge fizic pectinele, care constituie partea "cărnoasă" a fructelor. Prin administrarea enzimei se va descompune pulpa și se vor elibera cantități semnificative de arome. Totodată, permite o presarea mai eficientă, sau, în cazul borhotului, permite descompunerea mai eficientă a zahărurilor din fructe în timpul fermentației.

Administrare: 3-6 ml în 100 litri de borhot.

Mod de aplicare: Se amestecă bine cantitatea necesară în apă, la temperatura de 15-25 °C, în proporție de 1:100 (1 ml de enzimă în 100 ml de apă), se adaugă în borhot/must, apoi se omogenizează amestecul. Timpul de acțiune este de 1/2...1 oră, în funcție de temperatură.

Atenție: produsul poate să producă iritați în cazul în care intră în contact cu pielea! Dacă ajunge în ochi, se spală cu multă apă, iar în cazul ingerării, se recomandă un consum mare de apă.

A se păstra la un loc răcoros (3-13 °C) și întunecat. Perioada de valabilitate este de cca. 3 ani. După deschiderea recipientului, enzima se poate utiliza peste un an.

Recenzii produs

Acest produs încă nu are recenzii...

Fiți primul care trimite o recenzie!


Dați click pe o stea pentru a începe scrierea recenziei.