Densimetru tip Wagner, 0–20°

Densimetru tip Wagner, 0–20°Densimetru tip Wagner, 0–20°Densimetru tip Wagner, 0–20°Densimetru tip Wagner, 0–20°
  • Densimetru tip Wagner, 0–20°
  • Densimetru tip Wagner, 0–20°
  • Densimetru tip Wagner, 0–20°
  • Densimetru tip Wagner, 0–20°

Densimetru tip Wagner, din sticlă, pentru măsurarea conținutului de alcool din v. Scala de măsurare între 0–20°.

Disponibil.
65Lei / buc.
Include TVA
Cod produs: dens-wagner
Greutate brută: 0.57 kg

Detalii produs

Densimetru tip Wagner este un instrument utilizat pentru măsurarea densității lichidelor, în special al mustului de struguri sau al altor lichide fermentate. Acesta ajută la determinarea conținutului de zahăr și, implicit, a potențialului alcoolic al băuturii la finalul procesului de fermentare.

Densimetrul tip Wagner este calibrat la temperatura de 20 °C, iar citirile pot fi ajustate în funcție de temperatura reală a lichidului. Acest instrument este util pentru vinificatori și producătorii de băuturi fermentate, asigurând rezultate precise în procesul de producție.

Citirea se va efectua la nivelul ochilor, în starea de repaos al densimetrului. Linia care se află la suprafața lichidului va indica valoarea care va fi înmulțită cu 2,5 și astfel se va obține gradul Maligand al băuturii. De regulă, un grad Maligand indică aproximativ 1 gram de zahăr per 100 ml de must, permițând calculul precis al zahărului și al alcoolului potențial în vin.

Detalii thenice

Gama de măsurare alcool0-20°
Temperatura de măsurare20 °C
MaterialSticlă

Recenzii produs

Acest produs încă nu are recenzii...

Fiți primul care trimite o recenzie!


Dați click pe o stea pentru a începe scrierea recenziei.